Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
hej, wiem że dużo osób pisze tu w tej sprawie, ale niestety zapodział mi się mail do adminki, a bardzo zależy mi na koncie tutaj. próbowałam założyć je wczoraj w nocy, dostałam informację zwrotną że w najbliższym czasie drogą mailową otrzymam link aktywacyjny, dzięki któremu będę mogła zacząć się tu udzielać jako pełnoprawna członkini, niestety do teraz nic takiego mi nie przyszło. ile Wy czekałyście? nie chcę być niecierpliwa, ile będzie trzeba tyle poczekam, po prostu wracam do tego świata po latach i jestem tym na swój sposób podekscytowana
Podaj maila z jakiego się rejestrowałaś - niestety zauważyłam ,że linki aktywacyjne nie przychodzą z poczty o2.pl oraz gmail
moją pierwszą próbą był właśnie Gmail, ale doczytałam, że jest z nim problem, więc spróbowałam z wp, z maila którego wpisałam teraz nad komentarzem, ale też nic nie przyszło
Podaj swojego maila, usunę konto na które się z niego zarejestrowałaś i zarejestruj się od nowa. Wyłączyłam opcję maili weryfikujących, bo od jakiegoś czasu są z nimi duże problemy ;/
ikirashi@wp.pl, dzięki za pomoc
Usunęłam, spróbuj zarejestrować się od nowa
Strony: 1