Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Ile masz lat?
2. Twoja obecna, najnizsza i najwyzsza waga oraz wzrost.
3. Czy juz kiedykolwiek sie odchudzalas/es i jak to przebiegalo?
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)?
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana?
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie?
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)?
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum?
1. 17
2. obecna: 58
najniższa: 50
najwyższa: 65
wzrost: 170
3. Kiedyś już się odchudzałem, udawało mi się chudnąć po 4-6 kg w dosyć krótkim czasie jednak z efektem jojo. Podczas odchudzania się często wymiotowałem i miałem okropne wyrzuty sumienia po zjedzeniu czegoś wysokokalorycznego, ciągle liczyłem każdą kalorie i aktywność fizyczną, jednak to było rok temu. Uważam, że zmieniłem się i nie chcę chudnąć w taki sposób, nawet jeśli dzięki temu miałbym osiągnąć swoją wymarzoną wagę.
4. Jest to dążenie do swojej perfekcji i samoakceptacji, nie jest to ciągłe liczenie kalorii, lub wymiotowanie i katowanie się ciągłymi ćwiczeniami, uważam że pomaga nam to nie tylko w zmianie siebie pod względem fizycznym, ale także psychicznym, oczywiście na lepsze.
5. Chyba nie ma takiej rzeczy która by mi się nie podobała, nie jest to coś co wyniszcza nasz organizm a prowadzi do perfekcji, ulepszania siebie oraz lepszego czucia się z samym sobą.
6. Nigdy nie byłem, miałem momenty w których chciałem spróbować jednak jestem po prostu nieśmiałą osobą i trudno było mi się przełamać żeby coś napisać.
7. Nie jestem.
8. Chcę poznać więcej pomysłów i osób które pomogą mi w trudniejszych chwilach oraz w dochodzeniu do ideału.
Ostatnio edytowany przez Yuichiro (2020-06-08 08:48:22)
a jakie masz teraz sposoby, ktore pomagaja ci schudnąć?
jakie bilanse osiągasz?
Jem 900-1300 kcal dziennie i staram się unikać słodyczy jednak co tydzień jem coś słodkiego w formie "nagrody".
Ćwiczę 1.5h dziennie lub 1h gdy nie mam siły, po 17 staram się nie jeść, rano jem bardziej kaloryczne posiłki a w ciągu dnia staram się jeść głównie warzywa i owoce. Często sprzątam i chodzę na długie spacery więc myślę, że to też przyczynia się do spalania kalorii.
Czasami jednak mam napady ale zaczynam nad tym panować.
Super, ja jestem za przyjęciem Cię na okres próbny, poczekajmy na pozostałe dziewczyny
Dodaje makarony, kasze, ziemniaki i wiele więcej, często urozmaicam to co jem.
Strony: 1
Wątek zamknięty