Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witajcie!
1. Ile masz lat?
2. Twoja obecna, najnizsza i najwyzsza waga oraz wzrost.
3. Czy juz kiedykolwiek sie odchudzalas/es i jak to przebiegalo?
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)?
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana?
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie?
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)?
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum?
1. 17
2. Obecna: 56kg, najniższa: 53kg, najwyższa: 62kg, wzrost: ok. 161 cm
3. Odchudzałam się ok.1 rok temu, na diecie dukana
4. Pro Ana to skrót od profesjonalna anoreksja, uważam że jest to sposób odchudzania na którym dąży się do perfekcji
5. W pro anie podoba mi się zwłaszcza motywacja, zwykłe odchudzanie mi nie wystarcza, ponieważ zwykle po nim występuje efekt jojo i nie mam silnej motywacji do chudnięcia
6. Nie byłam nigdy na takim forum, ponieważ szukając takowego znajdowałam tylko nie aktualne
7. Na szczęście nie
8. Żeby otrzymać porady, i pomoc od innych ludzi na forum, oraz żebym sama mogła takich udzielać
Może faktycznie nie ujęłam tego najlepiej. Miałam na myśli to, że podczas normalnego odchudzania często występował u mnie efekt jojo. Jednak w czasie pro any jeszcze to mi się nie przytrafiło chociaż wiem że może to wystąpić.
Jestem w niej krótko, około 3 tygodnie może miesiąc, zdarzają mi się właśnie napady głodu Zapomniałam napisać w jaki sposób, robię sobie dzienny limit kalorii zazwyczaj 300-max. 500kcal jeśli to przekroczę to następnego dnia nie jem nic lub ewentualnie jakieś warzywo
Ostatnio edytowany przez MuszęSchudnąć (2020-06-03 11:30:33)
Właśnie nad tym ostatnio myślałam czy moja dieta nie jest przypadkiem zbyt restrykcyjna i chyba rzeczywiście powinnam sobie ustawić wyższy limit kaloryczny oraz nawet po napadach jeść więcej Tak jak mówiłam nie za długo jestem w pro anie i jeszcze trochę się tego uczę
No tak też uważam
Jesteś świadoma w pełni w co wchodzisz?
Czy Twoi rodzice, mają tendencję do kontrolowania Cię?
Czy jesteś w stanie poświęcić się tylko ćwiczeniom i odchudzaniu i olać szkołę?
Jestem w pełni świadoma tego co robię, moi rodzice nie mają tendencji do kontrolowania mnie tylko czasem się spytają czy jadłam, jestem w stanie poświęcić dużo czasu diecie i ćwiczeniom jednak nie mogę zupełnie olać szkoły
mam mieszane uczucia, ale okres probny nie zaszkodzi
Strony: 1
Wątek zamknięty