Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witajcie kochane
1. Ile masz lat?
2. Twoja obecna, najnizsza i najwyzsza waga oraz wzrost.
3. Czy juz kiedykolwiek sie odchudzalas/es i jak to przebiegalo?
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)?
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana?
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie?
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)?
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum?
1.Mam 20 lat
2.Obecna waga-53, najwyższa waga- 58, najniższa-51, wzrost- 165 cm
3.Odchudzałam się wiele razy, od pierwszej klasy liecum, bez większych efektow, pierwszy raz udało mi się zejść z wagi więcej niż 4 kg.Dawniej dużo ćwiczyłam i jadłam dużo warzyw, pare lat temu przez dwa tyg bardzo skróciłam sobie ilość kalorii przyjmowanych na dzień, bez wiekszych rezultatów, aktualnie od 3 tygodni ćwiczę oraz trzymam się rygorystycznej diety.
4. Uważam, że pro Ana służy przede wszystkim pomocną ręką w trudnych chwilach, można dzięki niej spotkać wiele wartościowych osób.
Gdy braknie nam sil na dążenie do perfekcji, Pro Ana może nam pomóc.
5.Podoba mi się tematyka wątków oraz zorganizowanie na stronie, nie podoba natomiast mała ilość uczestnikow.
6.Nigdy nie byłam na takim forum.
7.Nie jestem w trakcie leczenia.
8.Chcę zarejestrować się na forum aby być wytrwalszą, dla towarzystwa innych osób, które mają te same zainteresowania oraz dla ciekawych pomysłów.
Pro Ana jest dla mnie sensem życia, wsparciem, celem, jedynym jaki mam, także chce się jej trzymać, bo sprawia , że w końcu mam marzenie.
Normalne odchudzanie nigdy nie sprawiało, że rano mogłam czuć się z siebie dumna.
Moim zdaniem, perfekcja to bezgraniczne dążenie do celu, który chce osiągnąć , robienie wszystkiego na 100%, bez jakichkolwiek zahamowań.
Dla mnie perfekcja jest stanem, który pod każdym względem musi być zrealizowany. Perfekcyjne ciało to dla mnie piorytet.
Nigdy
Okej, jesteś przyjęta! Ogólnie musisz przejść krótki okres próbny i po prostu prowadzić swój dziennik w zakładce. Gdy uznamy, że jest ok to założymy ci rubrykę w zapiskach stałych bywalców i będziesz miała dostęp do całego forum.
dobrze
cieszę się bardzo
Strony: 1
Wątek zamknięty